Drukuj

 

 

HARMONOGRAM WSPARCIA

 

PROJEKTU „Nowoczesna edukacja”

 

 

ZADANIE 5 - Warsztaty z kompetencji cyfrowych, warsztaty przyrodnicze, matematyczne i humanistyczne

 
 

Warsztaty z kompetencji cyfrowych GRUPA 1

       

LP

DATA ROZPOCZĘCIA

DZIEŃ TYGODNIA

GODZINY

ŁĄCZNA ILOŚĆ GODZIN DLA GRUPY

UWAGI

 

1

2019-09-16

poniedziałek

12.40 - 13.25

15 GODZIN LEKCYJNYCH (45 MIN)

s. 6

 

 

WARSZTATY PRZYRODNICZE GRUPA 1

 

 

 

 

LP

DATA ROZPOCZĘCIA

DZIEŃ TYGODNIA

GODZINY

ŁĄCZNA ILOŚĆ GODZIN DLA GRUPY

UWAGI

 

1

 

wtorek

8.00 - 8.45

15 GODZIN LEKCYJNYCH (45 MIN)

s.40

 

 

WARSZTATY PRZYRODNICZE GRUPA 2

 

 

 

 

LP

DATA ROZPOCZĘCIA

DZIEŃ TYGODNIA

GODZINY

ŁĄCZNA ILOŚĆ GODZIN DLA GRUPY

UWAGI

 

1

2019-09-17

wtorek

9.50 - 10.35

15 GODZIN LEKCYJNYCH (45 MIN)

s. 17

 

 

WARSZTATY MATEMATYCZNE GRUPA 1

 

 

 

 

LP

DATA ROZPOCZĘCIA

DZIEŃ TYGODNIA

GODZINY

ŁĄCZNA ILOŚĆ GODZIN DLA GRUPY

UWAGI

 

1

10.09.2019 r.

wtorek

8.00 - 8.45

15 GODZIN LEKCYJNYCH (45 MIN)

s.25

 

 

WARSZTATY MATEMATYCZNE GRUPA 2

 

 

 

 

LP

DATA ROZPOCZĘCIA

DZIEŃ TYGODNIA

GODZINY

ŁĄCZNA ILOŚĆ GODZIN DLA GRUPY

UWAGI

 

1

2019-09-17

wtorek

8.00 - 8.45

15 GODZIN LEKCYJNYCH (45 MIN)

s.6

 

 

WARSZTATY HUMANISTYCZNE GRUPA 1

 

 

 

 

LP

DATA ROZPOCZĘCIA

DZIEŃ TYGODNIA

GODZINY

ŁĄCZNA ILOŚĆ GODZIN DLA GRUPY

UWAGI

 

1

HARMONOGRAM ZAJĘĆ W OPRACOWANIU

15 GODZIN LEKCYJNYCH (45 MIN)

s.52

 

 

WARSZTATY HUMANISTYCZNE GRUPA 2

 

 

 

 

LP

DATA ROZPOCZĘCIA

DZIEŃ TYGODNIA

GODZINY

ŁĄCZNA ILOŚĆ GODZIN DLA GRUPY

UWAGI

 

1

2019-09-19

czwartek

13.35 - 14.20

15 GODZIN LEKCYJNYCH (45 MIN)

biblioteka

 

 

 

 

 

 

ZADANIE 6 Szkolne Zielarskie Koło Naukowe

 
 

 

SZKOLNE ZIELARSKIE KOŁO NAUKOWE GRUPA 1

 

 

 

 

LP

DATA ROZPOCZĘCIA

DZIEŃ TYGODNIA

GODZINY

ŁĄCZNA ILOŚĆ GODZIN DLA GRUPY 1

UWAGI

 

1

2019-09-09

poniedziałek

8.00 - 8.45

15 GODZIN LEKCYJNYCH (45 MIN)

s.41

 

 

SZKOLNE ZIELARSKIE KOŁO NAUKOWE GRUPA 2

 

 

 

 

LP

DATA ROZPOCZĘCIA

DZIEŃ TYGODNIA

GODZINY

ŁĄCZNA ILOŚĆ GODZIN DLA GRUPY 2

UWAGI

 

1

2019-09-13

piątek

12.40 - 13.25

15 GODZIN LEKCYJNYCH (45 MIN)

s.41

 

ZADANIE 7 Szkolne Koło naukowe programowania i robotyki

 
 

 

Szkolne Koło naukowe programowania i robotyki GRUPA 1

 

 

 

 

LP

DATA ROZPOCZĘCIA

DZIEŃ TYGODNIA

GODZINY

ŁĄCZNA ILOŚĆ GODZIN DLA GRUPY

UWAGI

 

1

HARMONOGRAM ZAJĘĆ W OPRACOWANIU

12 GODZIN LEKCYJNYCH (45 MIN)

 

 

 

Szkolne Koło naukowe programowania i robotyki GRUPA 2

 

 

 

 

LP

DATA ROZPOCZĘCIA

DZIEŃ TYGODNIA

GODZINY

ŁĄCZNA ILOŚĆ GODZIN DLA GRUPY

UWAGI

 

1

HARMONOGRAM ZAJĘĆ W OPRACOWANIU

12 GODZIN LEKCYJNYCH (45 MIN)

 

 

ZADANIE 8 Szkolne Koło naukowe Programowanie i kodowanie na dywanie

 
 

 

Szkolne Koło naukowe Programowanie i kodowanie na dywanie GRUPA 1

 

 

 

 

LP

DATA ROZPOCZĘCIA

DZIEŃ TYGODNIA

GODZINY

ŁĄCZNA ILOŚĆ GODZIN DLA GRUPY

UWAGI

 

1

2019-09-11

środa

11.40 - 12.25

15 GODZIN LEKCYJNYCH (45 MIN)

s.18

 

 

 

 

 

 

ZADANIE 9 Szkolne Koło DZIENNIKARSKIE

 
 

 

Szkolne Koło naukowe DZIENNIKARSKIE GRUPA 1

 

 

 

 

LP

DATA ROZPOCZĘCIA

DZIEŃ TYGODNIA

GODZINY

ŁĄCZNA ILOŚĆ GODZIN DLA GRUPY

UWAGI

 

1

2019-09-18

środa

12.40 - 13.25,13.35 - 14.20

25 GODZIN LEKCYJNYCH (45 MIN)

s. 6

 

ZADANIE 10 Szkolne Koło Programowania Artystycznego

 
 

 

Szkolne Koło naukowe Programowania Artystycznego GRUPA 1

 

 

 

 

LP

DATA ROZPOCZĘCIA

DZIEŃ TYGODNIA

GODZINY

ŁĄCZNA ILOŚĆ GODZIN DLA GRUPY

UWAGI

 

1

2019-09-18

środa

13.35 - 14.20

20 GODZIN LEKCYJNYCH (45 MIN)

s. 43

 

ZADANIE 11 Szkolne Koło Prawne Iustitia

 
 

 

Szkolne Koło Prawne Iustitia GRUPA 1

 

 

 

 

LP

DATA ROZPOCZĘCIA

DZIEŃ TYGODNIA

GODZINY

ŁĄCZNA ILOŚĆ GODZIN DLA GRUPY

UWAGI

 

1

2019-09-18

środa

14.25 - 15.10

15 GODZIN LEKCYJNYCH (45 MIN)

s.53

 

ZADANIE 12 Szkolne Koło Elektronicznej Literatury z Klubem Dyskusyjnym

 
 

 

Szkolne Koło Elektronicznej Literatury z Klubem Dyskusyjnym GRUPA 1

 

 

 

 

LP

DATA ROZPOCZĘCIA

DZIEŃ TYGODNIA

GODZINY

ŁĄCZNA ILOŚĆ GODZIN DLA GRUPY

UWAGI

 

1

HARMONOGRAM ZAJĘĆ W OPRACOWANIU

20 GODZIN LEKCYJNYCH (45 MIN)

 

 

ZADANIE 13 Szkolne Koło Gier Strategicznych Planszowych

 
 

 

Szkolne Koło Gier Strategicznych Planszowych GRUPA 1

 

 

 

 

LP

DATA ROZPOCZĘCIA

DZIEŃ TYGODNIA

GODZINY

ŁĄCZNA ILOŚĆ GODZIN DLA GRUPY

UWAGI

 

1

 

piątek

12.40 - 14.20

20 GODZIN LEKCYJNYCH (45 MIN)

s. 40

 

 

ZAJĘCIA ODBYWAJĄ SIĘ W SZKOLE PODSTAWOWEJ W KLINISKACH WIELKICH, UL. PIASTOWSKA 11, 72-123 KLINISKA WIELKIE. NUMER SALI PODANY W TABELI DOTYCZĄCEJ KONKRETNYCH ZAJĘĆ.